jump to navigation

Heren 24 mei: laatste wedstrijd in Deurne 26 mei 2009

Posted by eredivisietennis in Wedstrijdverslagen.
trackback

Het was lastig kiezen: de laatste wedstrijd bij de heren, of de tweede bij het gemengde team. Uit in Deurne, of thuis in Warmond. Ik liet het afhangen van het einde van de eerste wedstrijddag van het eerste gemengd. Dat werd echter een latertje. Dan nog een dagjournaal voor de thuiswedstrijd maken en het weblog maken. Om die redenen was ik niet zelf aanwezig in Deurne bij, naar wat later bleek, voorlopig de laatste wedstrijd van TV Dekker Tennis in de eredivisie voor herenteams zou zijn.

Het seizoen heeft zich gekenmerkt door blessures en tegenvallers. Het team bestond uit zes man. Vooraf was er een schema gemaakt, wie op welke dagen ‘vrij’  zou zijn en wie er zouden spelen. De blessure van Sijmen, na afloop van de eerste wedstrijd, gooide behoorlijk roet in het eten. Het gevolg was echter dat er voor de laatste wedstrijd te weinig spelers van het vaste team waren. Er werden twee invallers gevonden: Aroud van Weelde en Theo Driessen. Voor de wedstrijd was natuurlijk al duidelijk dat er een paar punten gepakt móesten worden om degradatie te voorkomen.

Menno speelde de eerste single tegen Ruben de Kleijn. Het werd een driesetter: 7-5, 4-6 en 6-1 voor Ruben. Arnoud nam het op tegen Martijn Helmonds. Met tweemaal 6-1 haalde Martijn Helmonds dat punt binnen. Theo vocht drie sets lang voordat hij zijn meerdere moest erkennen in Sander Groen: 6-4, 4-6 en 6-3. Jasper ten slotte knokte voor wat hij waard was, maar ook hij kon geen punt pakken: 6-7, 6-4 en 6-3.

Met de stand van 4-0 en de wetenschap dat Leeuwenberg al punten had behaald tegen ELTV was het team zeker van degradatie. Het had weinig zin meer om de dubbels te spelen en die werden dan ook opgegeven. Jammer, jammer, jammer.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: