jump to navigation

Nog een week… 18 maart 2008

Posted by eredivisietennis in Wedstrijdverslagen.
trackback

Nog een goede week te gaan en dan begint de eredivisie weer. Bij TV Dekker Tennis wordt al wekenlang volop getraind. Natuurlijk verheugen we ons allemaal in de komst van Raemon Sluiter. Maar het is ook fantastisch dat onze Melle weer van de partij is. We hebben hem verleden jaar tijdens de wedstrijden moeten missen door zijn langdurige afwezigheid. Twee keer werd hij geopereerd aan een hernia. Als je hem nu ziet spelen, merk je daar helemaal niets meer van. Hij is gemotiveerd tot en met.

Irfan werkt als altijd aan teamspirit. Dat is dit jaar wellicht makkelijker dan ooit, want de enige nieuweling in het team is Raemon Sluiter. Melle, Bart, Andreea en Claire doen nu al een aantal jaren mee en kennen elkaar door en door.

We prijzen ons gelukkig dat we met een thuiswedstrijd mogen beginnen. De Businessclub Dekker Tennis maakt er gebruik van door juist die dag als VIP-dag te bestempelen voor haar leden. Ook de jeugdcommissie neemt de mogelijkheit te baat om iets te organiseren. KIDSDAY! Dat is altijd feest op het park. Twee banen vol met vlaggen, leergierige kinderen, die allerlei vaardigheidspelletjes op de banen uitoefen. Met of zonder tennisracket, het gaat later immers ook om wendbaarheid en nu vooral om plezier! En wie weet, is er tijd voor een handtekening of zelfs een fotosessie met een van de helden van het eerste team!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: